Wie ben ik

 Hallo, mjn naam is Gwendoline.

Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met energetisch werk, massages, Yoga, meditatie, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Als kind ontdekte ik mijn talent, waarna ik als tiener op onderzoek ging om mezelf daarin verder te ontwikkelen en vandaag is dat niet anders. Nog steeds verdiep ik mij in het raadsel van het universum en deel ik mijn ervaringen door mensen een moment van verbinding met zichzelf te schenken. Met passie en aanwezigheid in het moment maken we samen op een luchtige en prettige manier een reis van totale relaxatie, heling en transformatie.

De weg van de Tantra is voor mij de weg die voorbij de grenzen ligt van verwachtingen van anderen en onze eigen beperkende overtuigingen die ons overschaduwen. De Tantra toont ons een weg naar innerlijke vrijheid, vreugde en geluk om met anderen te delen.

GwenWanneer ik massages geef, is het voor mij een dans met het lichaam zonder stucturen of vaste technieken. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Verschillende methoden, technieken en stijlen worden intuïtief ingezet in het moment. Natuurlijk heeft een massage van 60 min wel een minimale structuur om het gewenste resultaat van totale ontspanning te bereiken.

Tijdens de sessies komt al mijn levenservaring, kennis en passie voor mensen naar boven. Er is niets waar mijn hart blijer van wordt dan van gelukkige mensen.

Het leven is mijn leraar en de mensen zijn mijn inspiratie om elke dag vrolijk uit bed te stappen en anderen blij te maken. Als er iets is wat ik in mijn diepste dal begrepen heb, is dat we allemaal maar één obstakel hebben en dat is onszelf, de andere is slechts een spiegel. De Tantra heeft mij geholpen om mijn diepste schaduwen, angsten en onzekerheden onder ogen te zien en mijn eigen leven kleur te geven, onafhankelijk van mijn omgeving.

Waar klassieke heling stopt, begint de Tantra. Begeerte en aversie trekken ons weg uit het hier en nu. En het gekke is, we leven nu, elke seconde opnieuw schrijven we geschiedenis en bouwen we aan de toekomst. Waarom dan niet genieten, zelfs wanneer we aan onszelf werken of uitdagingen aanpakken? De levensenergie die vrijkomt is de kers op de taart. Een leven zonder Tantra is voor mij dan ook een leven zonder kleur en daarom deel ik graag deze kennis en ervaring met anderen.
Call Now Button

VIND DE SLEUTEL TOT GELUK & LIEFDE
Met eenvoudige oplossingen die niet langer verborgen mogen blijven...

Download dit e-book nu & ontdek
 • de #1 manier om geluk te vinden in het leven (je valt van je stoel eens je doorhebt hoe eenvoudig het is)
 • welk deel van je lichaam cruciaal is in je bewustwordingsproces (meer dan 90% van de mensen heeft er nog nooit van gehoord)
 • hoe een oude traditie je helpt je toekomst in eigen handen te nemen  - vergis je niet in kracht ervan, die onweerlegbaar onderbouwd is door de wetenschap.
 • hoe je de vicieuze cirkel tussen gedachten en emoties kan doorbreken - spoiler alert: je gebruikt de energie die dit proces aanstuurt zo goed als dagelijks
 • & vooral, hoe je dit alles op een leuke manier kan doen
VERSTUREN
close-link

ONTVANG NU JE E-BOOK


 

Nu downloaden
close-link

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Als je een website bezoekt, kan het bepaalde informatie opslaan en/of opvragen via je browser, meestal in de vorm van cookies. Beheer je persoonlijke cookies hier.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor de website om correct te kunnen werken en kunnen niet uitgeschakeld worden in onze systemen.

 • __stripe_mid
 • __stripe_sid
 • m

 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart
 • wp_woocommerce_session_

 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Weiger alle cookies
Aanvaard alle cookies